Informatie en ticketverkoop

cbd olie Wil jij ook naar het Wiesbaden Music Week festival? Wees er dan razendsnel bij voordat de tickets uitverkocht zijn. Om verzekerd van te zijn dat je jouw tickets op tijd in huis hebt moet je jezelf eerst registreren op www.wirsinddabei.nl nadat je je geregistreerd hebt vul je het aanvraagformulier in voor de tickets. Hierbij is het wel verstandig goed je gegevens te controleren want de bracelets zullen op naam van de koper staan en naar jouw adres verstuurd worden, wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor fouten die door de koper zijn gemaakt tijdens het invullen van het aanvraagformulier. Je kunt zoveel tickets kopen als je wilt maar houd er rekening mee dat alle bracelets na aankoop gepersonaliseerd moeten worden dus is het verstandig dat je alle gegevens van de personen die met je meegaan bij de hand hebt.

Neem een geldig ID mee

Bij de ingang van het Wiesbaden Music Week festival dien je tevens in het bezit te zijn van een geldige ID. Ouders met kinderen dienen in het bezit te zijn van een geldige ID voor hun kinderen( paspoort, ID-kaart). De tickets geven je tevens toegang tot de Expo dus bewaar het aankoopticket goed. Na het invullen van het aanvraagformulier voor de tickets dien je meteen te betalen met de betalingsmethode van jou keuze, bankoverschrijvingen zijn echter niet mogelijk en raden we je aan gebruik te maken van IDEAL, Mastercard of Visa om het proces sneller te laten verlopen. Zodra we de betaling ontvangen hebben krijg je van ons een bevestigingsmail waarin je alle informatie kunt vinden over de aankoop van je tickets, controleer deze goed en geef dan een klik op de link voor de bevestiging van ontvangst. Eind mei zullen de bracelets dan naar je toegestuurd worden en kun je deze online activeren zodat jij ook luidkeels kan schreeuwen, Wir Sind Dabei!

Mocht je verder nog vragen hebben dan kun je telefonisch contact met ons opnemen van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 16:00 uur waar we je graag verder helpen. Verder wensen we iedereen natuurlijk alvast veel plezier op het grootste muziekfestival van Duitsland